Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос за ксенон на 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпрос за ксенон на 147

здравейте колеги,
    от два дни съм горд собственик на 147 и искам да си монтирам ксенон но ме спират два въпроса.

1)ще "мрънка" ли че има изгоряла крушка?
    2)ако да тогава 55 ватовия ксенон ще го излъже ли?

п.п. Извинявам се ако съм задал въпроса повторно,но не успях да намеря отговор на въпросите ми.
    Алфа 147 1.9JTD 16V

Мисля че се слага по едно съпротивление и проблема с изгорялата крушка е решен.
    Но нека и колегите които са слагали да изкажат мнение.
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

няма значение дали ксенона е 35 или 55 вата , това дали ще ти свети чека зависи от баластите (не взимай най-китайските) . Аз съм с ксенон и на къси и на дълги и нямам проблем , светлината е доста по-приятна от оригиналните крушки , но е важен реглажа !!!
      Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

благодаря за бързия отговор.
        Има ли някакъв начин да се разбере без "проба грешка" кои ще ми свършат работа?
        Алфа 147 1.9JTD 16V

Comment

Връзваш кабелите и пускаш. Стига този от който ги купуваш да няма нищо против. Ама предполагам че няма да има, все пак не ги монтираш на колата :Р. Пък ако ти даде гаранция, че няма да се появи чека за изгоряла крушка още по-добре .

П.С. Чека не светеше ли само за габаритите,крушките на номера и задната крушка за магла ?
          Last edited by zombiran; d.m.y г., 13:28.

Comment

Ще трябва да търся някой който да няма против да ги пробваме и ще пиша какъв е резултата.
            Поздрави
            Алфа 147 1.9JTD 16V

Comment

чек за къси и дълги няма !

Comment

Слагаш смело ,аз съм със същата кола и преди 5 месеца сложих най-обикновенния ксенон !
                Един реглаж на фаровете и си готов!
                Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Съжалявам за невежеството ми,трябваше да проверя дали има чек преди да питам.Блгодаря на всички за отзивите.
                  п.п. Взех Луксима от един приятел(чисто нова збъркал си е цокъла когато намеря време да ги сложа ще публикувам снимки.
                  поздрави
                  Алфа 147 1.9JTD 16V

Comment

Първоначално публикувано от See7heEviL Покажи съобщение
                    Съжалявам за невежеството ми,трябваше да проверя дали има чек преди да питам.Блгодаря на всички за отзивите.
                    п.п. Взех Луксима от един приятел(чисто нова збъркал си е цокъла когато намеря време да ги сложа ще публикувам снимки.
                    поздрави
                    На габаритите ще слагаш ли?

Comment

Ще трябва да сложа някакви диоди за да не стане грозно
                      Алфа 147 1.9JTD 16V

Comment

Първоначално публикувано от See7heEviL Покажи съобщение
                        Ще трябва да сложа някакви диоди за да не стане грозно
                        Е точно там свети чека....

Comment

За там не мисля че ще е проблем да сложа резистори.Все пак са само 5Вт няма да отделят мн топлина.Докато при ксенона щаха да са 20Вт което не е малко.
                          П.П. Ще опитам с 50-ина Ом и ше свалям докато не изгасне чека.
                          Last edited by See7heEviL; d.m.y г., 14:42. Основание: допълнение
                          Алфа 147 1.9JTD 16V

Comment

Working...
                          X